Bábovka, která vám připomene dětství a je královnou hrníčkového vaření. Je nadýchaná a správně vláčná.
RADA: Jak ušlehat bílky?
Bábovka je rychlá a velice dobrá.Jen jsem dala 3 vajíčka ušlehala s cukrem (toho jsem dala méně nemáme rádi moc sladké) a vanilkovým cukrem,dala ostatní suroviny a pekla na 180°C cca 30 min. a pak ještě na 160°C cca 10 min. Děkuji za recept. Chci přidat fotku, ale nejde to. Někde dělám chybu. Snad příště.
Dobrý den dá se místo polohrubé mouky dát hladká mouka děkuji
Nejdříve to vypadalo dobře ale před vytažením se mi bábovka srazila.Asi moje chyba ale nevím proč.Možná jsem do tý trouby neměla čumět :-\
Péct bábovku 15 minut v horkovdušce může jen úplná hlupaňa která o bábovkách ani nečetla . Jinak úplně normální bábovka.. Tak bacha na "kuchařky z leknutí". :-P :-D
Velmi dobra struktura těsta, slehala jsem dlouho vejce s cukrem a dala jsem kuru z biopomerance, krasna vune! ;-)
Luxusní rychlá bábovka a velice chutná. Navíc první v mém životě (a že už jsem něco napekla), která udrží i rozinky tam, kde mají zůstat, čili pěkně rozložené po celé bábovce a ne sesunuté na jedno místo. Jen pečení bylo oproti receptu trochu delší. V horkovzdušce 45 minut v klasické bábovkové formě. Místo oleje jsem dala rozpuštěné máslo (jsem zvyklá) a výsledek - za jedna!!!
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.