Tato hustá polévka plná rajčat, paprik a bazalky vás báječně zasytí a zahřeje. Křupavé krutony dotáhnou celý lahodný krém k naprosté dokonalosti.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak na křupavé česnekové krutony?
Papriková polévka s chilli krémem
Rajčatová polévka s petrželovým pestem
Polévka z pečených rajčat
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Švestkový koláč II.
Vesnické šunkofleky
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Zapečený pangasius
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Pepřový rostbíf
Těstoviny zapečené s mozzarellou
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
Houskové knedlíky - pečené
Topinky s hráškovým pestem a vajíčkem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Chřestová omeleta
Koláč z rebarbory
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Halloumi ve slanině s hráškovým…
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi