Tradiční nádivka, která nesmí chybět na velikonoční tabuli. Tato bezmasá verze potěší i vegetariány. Základem pokrmu je zelený špenát jako symbol jara.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Tipy na velikonoční nádivku 8 x jinak!
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Nádivkové muffiny
Nádivkový beránek
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Balkánský salát
Květáková polévka s krupicí a vejci
Vajíčková pomazánka od Mariky
Tvarohové kobližky
Pravý segedínský guláš
Malinový dort - bez křoupání
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Zeleninový salát s kuřecím masem
Vánoční cheesecake
Topinky s hráškovým pestem a vajíčkem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Chřestová omeleta
Koláč z rebarbory
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Halloumi ve slanině s hráškovým…
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi