Petrželová polévka
Sýrová omáčka na těstoviny
Holandská omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
My jsme měli upečené králičí stehna,tak jsem místo vývaru použil ten sos z pod masa a mírně zahustil moukou.Bylo to vynikající.
Já to dělám k lososu. Třeba udělat pirohy z listového těsta uvniř s kousky osileného lososa. Upéct a k tomu tuto omáčku.
k čemu se to hodí udělat?
já teda petrželovou omáčku dělám taky, sice jinak, bez smetany ale s tou smetanou to zkusím taky ....:-))
To vypadá dobře.To jisto jistě vyzkoušíme.
Božský koláč
Tvarohový švestkový koláč
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Bábovka s kysanou smetanou na plech
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Čočkový salát se zeleninou
Kachní prsa a bramborové suflé
Cizrnové karí se špenátem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Bezový sirup za studena
Koprovka s vejcem
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina