Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový koláč báby Havelkové
Cizrnový guláš se zeleninou
Šťouchaná buchta
Řezy z pudinku
Katův šleh (drůbeží)
Piškotový korpus - dvoupatrový dort
Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami
Zdravý brownies dort
Mletá směs s fazolemi
Topinky s hráškovým pestem a vajíčkem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Chřestová omeleta
Koláč z rebarbory
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Halloumi ve slanině s hráškovým…
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi